Contact

Neem contact op als je vragen hebt. We zijn er om je te helpen.

Naert Yvan

De Taeyelaan 29
8540 Deerlijk

Mobile 0475/62 49 21
Email nydoors@telenet.be

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Wanneer kwaliteit primeert —

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT

Wij bezuinigen nooit op kwaliteit. In plaats van te investeren in dure showrooms en folders, laten wij u liever een tevreden klant in uw buurt bezoeken om onze poorten te bekijken. Geen verkooppraatjes om u te overtuigen, maar de realiteit van onze goed functionerende en zorgvuldig geplaatste poorten. Gemakkelijk te bedienen en energiebesparend.

HOGE KWALITEIT

Wij gebruiken alleen stalen panelen van 40 mm dik met een isolerende kern van polyurethaan-schuim. Deze zijn vuurverzinkt en standaard wit gepoederlakt (RAL 9010), met enkele panelen verkrijgbaar in andere standaardkleuren. Onze poorten hebben slijtvaste loopwielen, rails en beslag, en zijn voorzien van afdichtingsprofielen in EPDM rubber. Door de riemaandrijving zijn de motoren fluisterstil en voldoen ze aan de Europese Normen.

maatwerk met snelle levertijd

Bij ons bent u verzekerd van een snelle levertijd, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe poort. We leveren onze poorten standaard vuurverzinkt en wit gepoederlakt (RAL 9010), met andere standaardkleuren als optie. Dankzij ons maatwerk kunnen we elke poort precies aanpassen aan uw behoeften en zorgen we voor een optimale inrijbreedte en -hoogte. Indien nodig plaatsen we een kader van netjes gepoederlakt aluminium om voldoende inbouwruimte te creëren.

GRATIS OFFERTE

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en samen met u alle mogelijkheden te bespreken. We begrijpen dat elke woning anders is en daarom maken we altijd een op maat gemaakte offerte die past bij uw thuissituatie. U hoeft niet te wachten in een showroom en u bent verzekerd van een nauwkeurige prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.