POORTAUTOMATIsatie

Een automatische garagedeur of poort is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van veiligheid.
U kunt bij ons terecht voor de automatisering van alle soorten poorten en hekken, ook bestaande. Op basis van onze ervaring stellen wij voor elke situatie de beste oplossing voor, afhankelijk van de poort van uw huis en de beschikbare ruimte.


VARIANTEN

SECTIONAALDEUREN EN OVERHEADDEUREN

Deze aandrijving is geschikt voor sectionaaldeuren tot 17,5 m² en kanteldeuren tot 10 m². Veilig in gebruik dankzij geïntegreerde obstakeldetectie. Voorzien van soft start en stop en automatische vermogensregeling. Een geïntegreerde lamp brandt gedurende 2 minuten wanneer u de poort bedient.

Picking

SCHARNIERENDE POORT AAN DE BINNENKANT VAN DE GEVEL - STANDAARD

Dit type poort wordt geautomatiseerd door een motor die in de poort is geïnstalleerd. Dankzij zijn compactheid en esthetisch uitzicht is hij perfect geïntegreerd in de poort. Deze BOX-motoren kunnen worden geïnstalleerd op houten, stalen of aluminium deuren.

Design

SCHARNIERENDE POORT AAN DE BINNENKANT VAN DE GEVEL - DRA MOTOR

Speciaal voor massieve houten poorten. Het systeem DR 200 of DR 300 kan zowel dienen voor nieuwe als bestaande poorten tot 5 m breed en 2,5 m hoog. De motor en het overbrengingsmechanisme worden gemonteerd op de horizontale rails van de poort waardoor U geen plaats verliest in de garage en toch een optimale opening verkrijgt.

Crafting

SECTIONAALDEUREN - ASAANDRIJVING

Voor sectionaaldeuren groter dan 17,5 m² en voor industrieel gebruik. Elektromechanische motor 24V met encoder, ontworpen voor zwaar gebruik. Intelligente koppeling met klembeveiliging. Soft start en soft stop. Kan worden uitgerust met ingebouwde oplaadbare batterijen en een batterijlader. "Onderhoudswaarschuwing.

Design

POORTEN - OVERHEAD

Een duurzaam product. Bediening van draaihekken met vleugels tot 5,00 m breed. Deze motoren zijn zichtbaar op de poort gemonteerd en zijn voorzien van alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen, zodat u kunt genieten van maximaal comfort en gemoedsrust.

Crafting

POORTEN - ONDERGRONDS

Fundamentele kwaliteit en oog voor detail kenmerken het systeem, dat duurzaam is gebouwd. Uitgerust met encoder, eindschakelaars en permanente elektronische regeling. De motoren worden in de vloer geïnstalleerd in roestvrijstalen of gegalvaniseerde kasten.

Design

SCHUIFPOORT

Dit automatische schuifpoortsysteem is ontworpen om de allerbeste prestaties te bieden en opent met poortvleugels tot 800 kg. De functies zijn geprogrammeerd volgens uw behoeften

Crafting

Accessoires

Alle poort automatiseringen werken met 433MHz afstandsbedieningen met roterende code, zodat de veiligheid absoluut gegarandeerd is. De zendercode wordt bij elk gebruik automatisch gewijzigd, zodat hij nooit kan worden onderschept. U kunt ook keypads, infrarood fotocellen, zwaailichten, intercoms, videofoons, enz. kiezen, afhankelijk van uw wensen of wat nodig is voor de veiligheid.

Design

Wanneer kwaliteit primeert —

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEIT

Wij bezuinigen nooit op kwaliteit. In plaats van te investeren in dure showrooms en folders, laten wij u liever een tevreden klant in uw buurt bezoeken om onze poorten te bekijken. Geen verkooppraatjes om u te overtuigen, maar de realiteit van onze goed functionerende en zorgvuldig geplaatste poorten. Gemakkelijk te bedienen en energiebesparend.

HOGE KWALITEIT

Wij gebruiken alleen stalen panelen van 40 mm dik met een isolerende kern van polyurethaan-schuim. Deze zijn vuurverzinkt en standaard wit gepoederlakt (RAL 9010), met enkele panelen verkrijgbaar in andere standaardkleuren. Onze poorten hebben slijtvaste loopwielen, rails en beslag, en zijn voorzien van afdichtingsprofielen in EPDM rubber. Door de riemaandrijving zijn de motoren fluisterstil en voldoen ze aan de Europese Normen.

maatwerk met snelle levertijd

Bij ons bent u verzekerd van een snelle levertijd, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe poort. We leveren onze poorten standaard vuurverzinkt en wit gepoederlakt (RAL 9010), met andere standaardkleuren als optie. Dankzij ons maatwerk kunnen we elke poort precies aanpassen aan uw behoeften en zorgen we voor een optimale inrijbreedte en -hoogte. Indien nodig plaatsen we een kader van netjes gepoederlakt aluminium om voldoende inbouwruimte te creëren.

GRATIS OFFERTE

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en samen met u alle mogelijkheden te bespreken. We begrijpen dat elke woning anders is en daarom maken we altijd een op maat gemaakte offerte die past bij uw thuissituatie. U hoeft niet te wachten in een showroom en u bent verzekerd van een nauwkeurige prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.